Curs de Calificare
Lucrător în comerț

Lucrătorul în comerţ (vânzător produse alimentare/nealimentare) se ocupă în principal cu comunicarea cu clienţii magazinului (a punctului de vânzare), organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii magazinului (punctului de vânzare), efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării, promovarea imaginii magazinului (punctului de vânzare), menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă, verificarea stocurilor cu vânzările, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare, precum şi raportarea activităţii de vânzare.

Ocupația de lucrător comercial aparține grupei de bază vânzatori din magazine și piețe care, conform descrierii din COR, vând clienților mărfuri – în comerțul cu ridicata și amănuntul – și probează calitatea mărfurilor și modul de funcționare a aparaturii expuse spre vânzare.

Ocupația de lucrător comercial presupune vânzarea produselor, întocmirea și raportarea situației vânzarilor, actualizarea stocurilor de produse, operațiuni ce sunt realizate într-un cadru general de desfășurare a activității punctului de vânzare asigurat în condițiile respectării normelor de calitate, igiena, sanitar-veterinare, protecția mediului și de sănătate și securitate în munca

Mediul de activitate al lucrătorului comercial îl reprezintă punctul de vânzare în comerțul cu ridicata și cu amănuntul.
Aceasta ocupație necesita un nivel de pregătire și cultura / civilizație corespunzător pentru a putea comunica cu persoane foarte diferite cu care intra în contact în activitatea desfășurată.

Nivelul de școlarizare minim acceptat pentru practicarea ocupației de lucrător comercial este, de regula, învatamântul general obligatoriu (în prezent 10 clase).

Detalii curs

Vei avea un program de curs flexibil.

Ai posibilitatea să plătești cursul în 2-3 rate până la finalizarea cursului.

În urma cursului vei obține o diplomă acreditată de A.N.C., recunoscută național, european și internațional prin apostilare.

Avantaje și beneficii
 • Dobândirea de cunoștințe noi în domeniul comerțului
 • Pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică
 • Ai mai multe șanse la angajare

 

Competențe dobândite în urma cursului
 • Dezvoltare personală
 • Noțiuni de igienă (asigurarea condițiilor igenico-sanitare)
 • Comunicare profesională
 • Lucrul în echipă
Documente necesare
 • Carte de identitate
 • Certificat de naștere
 • Certificat de căsătorie (opțional)
 • Diplomă de studii (minim 8 clase)

Durată curs: 3 luni

Preț : 1490 Lei

Înscrie-te chiar acum!Peste 1000 cursanți în 2020Peste 500 evaluați în 2020Diplomă recunoscută internațional

„De aproximativ 10 ani lucrez în bucătărie, astfel am acumulat experiență în mai multe țări Europene. Doream să excelez în meserie, dar nu am reușit deoarece nu am avut o diplomă acreditată. Munca solicitantă din bucătărie m-a împiedicat să urmez un curs de specializare. Astfel am apelat la serviciile companiei Euro Jobs și într-un timp foarte scurt, în urma evaluărilor de competențe, am obținut o diplomă de bucătar acreditată atât în România cât și în țările Europene.”

Eduard, Arad, 28 de ani, Evaluare de Competențe

„Am avut parte de o experiență minunată datorită echipei care a dat dovadă de multă implicare și sprijin. Totodată am avut ocazia de a cunoaște și relaționa cu oameni ce au aceleași interese ca și mine. Cursurile sunt foarte bine structurate și au o programă interactivă, recomand cu încredere colaborarea cu echipa Euro-Jobs.”

Maria, Petroșani, 37 de ani, Curs de Calificare

INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI

București

Adresa: Bl. Nicolae Bălcescu 16, Hotel Comfort Suites, parter

+40 731 301 162
 office@euro-jobs.org

Petroșani

Adresa: Str. 22 Decembrie, Nr. 1, Et. 1, 332020

 +40 723 541 738
 +40 731 357 378
 office@euro-jobs.org

Orăștie

Adresa: Str. Unirii, Bl. 7, Ap. 1, 335700

 +40 722 521 215
 office@euro-jobs.org

Arad

Adresa: Cl. Aurel Vlaicu, Nr. 225-235, Galeria Mall Arad

 +40 754 583 763
 +40 745 224 187
 office@euro-jobs.org