Curs de Calificare Tâmplar Manual

Îti doresti să deprinzi meșteșugul de a transforma manual un lemn masiv în obiecte de decor dar și să deprinzi o meserie? Urmează un curs autorizat de Tâmplar în urma căruia vei obține abilitatile necesare pentru a asambla, decora, repara sau restaura obiecte din lemn intr-un mod profesionist si eficient. Dacă îți place și ești pasionat de această meserie te așteptăm să îți împărtășim din tainele ei. 

Tâmplarul universal se ocupă cu pregătirea furnirelor și a înlocuitorilor, pregătirea panourilor din PAL pentru furniruire, prelucrarea mecanică a panourilor din PAL furniruit, prelucrarea mecanică a semifabricatelor din lemn masiv, croirea materialului lemnos, finisarea și asamblarea elementelor, subansamblelor si ansamblelor, asamblarea elementelor masive, confectionarea ambalajelor pentru corpurile de mobilier, precum și ambalarea corpurilor de mobilier.
Detalii curs
Vei avea un program de curs flexibil. Ai posibilitatea să plătești cursul în 2-3 rate până la finalizarea cursului. În urma cursului vei obține o diplomă acreditată de A.N.C., recunoscută național, european și internațional prin apostilare.
Avantaje și beneficii
 • Dobândirea de cunoștințe noi
 • Pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică
 • Ai mai multe șanse la angajare
 
Competențe dobândite în urma cursului
 • Efectuarea muncii in echipa
 • Planificarea activitatii 
 • Aplicarea normelor S.S.M. si P.S.I.
 • Aplicarea procedurilor de calitate
Documente necesare
 • Carte de identitate
 • Certificat de naștere
 • Certificat de căsătorie (opțional)
 • Diplomă de studii (minim 8 clase)

Durată curs: 3 luni

Preț : 1490 Lei

Înscrie-te chiar acum!

Peste 1000 cursanți în 2020 Peste 500 evaluați în 2020 Diplomă recunoscută internațional

„De aproximativ 10 ani lucrez în bucătărie, astfel am acumulat experiență în mai multe țări Europene. Doream să excelez în meserie, dar nu am reușit deoarece nu am avut o diplomă acreditată. Munca solicitantă din bucătărie m-a împiedicat să urmez un curs de specializare. Astfel am apelat la serviciile companiei Euro Jobs și într-un timp foarte scurt, în urma evaluărilor de competențe, am obținut o diplomă de bucătar acreditată atât în România cât și în țările Europene.”

Eduard, Arad, 28 de ani, Evaluare de Competențe

„Am avut parte de o experiență minunată datorită echipei care a dat dovadă de multă implicare și sprijin. Totodată am avut ocazia de a cunoaște și relaționa cu oameni ce au aceleași interese ca și mine. Cursurile sunt foarte bine structurate și au o programă interactivă, recomand cu încredere colaborarea cu echipa Euro-Jobs.”

Maria, Petroșani, 37 de ani, Curs de Calificare

INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI

București

Adresa: Bl. Nicolae Bălcescu 16, Hotel Comfort Suites, parter +40 731 301 162  office@euro-jobs.org

Petroșani

Adresa: Str. 22 Decembrie, Nr. 1, Et. 1, 332020  +40 723 541 738  +40 731 357 378  office@euro-jobs.org

Orăștie

Adresa: Str. Unirii, Bl. 7, Ap. 1, 335700  +40 722 521 215  office@euro-jobs.org

Arad

Adresa: Cl. Aurel Vlaicu, Nr. 225-235, Galeria Mall Arad  +40 754 583 763  +40 745 224 187  office@euro-jobs.org