Cursuri de perfecționare

Arhivar

Meseria de arhivar este foarte variată, acest domeniu fiind unul important în structura unei organizații. Dacă ești dornic să te ocupi de buna organizare a actelor și documentelor, specializează-te!

Durată curs: 130 ore
Preț:
1390 lei

Competențe antreprenoriale

Succesul unui antreprenor depinde de capacitatea sa de a învăţa rapid, de a acumula noi cunoştinţe şi de a le pune în practică în activitatea sa de zi cu zi. Înscrie-te acum la cursul ONLINE de perfecționare a Competențelor Antreprenoriale oferit de Euro Jobs și dezvoltă acum abilitatea de a transforma ideile de afaceri în acţiuni concrete.

Durată curs: 128 ore
Preț: 1390 lei
Preț nou: 890 lei

Formator – Specializare 

Îți dorești să începi o carieră în domeniul formării profesionale sau chiar a trainingurilor și workshopurilor de specialitate? Simți că ai multe cunoștințe de împărtășit, dar nu știi cum să ajungi de la pasiune la predat? În acest caz cursul de formator este pentru tine!

Durată curs: 180 ore
Preț: 1390 lei
Preț nou: 890 lei

Manager Resurse Umane – Specializare

Sectorul resurselor umane are un rol important în fiecare companie, deoarece se îngrijește de una dintre cele mai importante resurse ale fiecărei firme, angajații săi. Managerul de resurse umane este pionul principal în dezvoltarea echipei sale, formându-și o echipă bine pregătită poate atinge cele mai înalte scopuri corporative. Nu uita a fi expert în acest domeniu necesită efort, studiu, perfecționare.

Durată curs: 80 ore
Preț:
1390 lei

Preț PROMO(-33%): 890 lei

 

Comunicare în limba engleză

Limba engleză este cea mai răspândită limbă de comunicare internațională, este limba internetului, a relațiilor comerciale și este șansa ta să o cunoști mai bine în aceste momente.

Durată curs: 60 ore
Preț:
1390 lei

Preț PROMO: 890 lei

Cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI

În cazul în care dorești sa te specializezi în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor sau ești o persoană desemnată dintr-o instituție, care trebuie să organizeze și să conducă activitatea în domeniul apărării împotriva incendiilor, Cursul PSI este soluția ta.

Durată curs: 136 ore

Preț: 1390 lei

Preț PROMO: 890 lei

 

Machior – Specializare

Machiajul este o cale extraordinară de a scoate în evidență personalitatea, însă dincolo de artă este și o meserie care implică o pregătire solidă și perfecționare continuă.
Euro Jobs pune la dispoziția viitorilor make-up artiști cunoștințe teoretice și practice excelente, necesare în viitoarea lor carieră.

Durată curs: 90 ore

Pret: 1990 lei
Preț nou:
1590 lei

Coafor – Specializare

Cursul de Coafor pregătește cea mai complexă meserie în zona modelării părului. Vom porni cu lucrurile elementare de studiu și vom finaliza cu proceduri complexe de salon și concurs. În funcție de nivelul informațional abordat, parcurgând rând pe rând cele 3 mari specializări, coafat-aranjat, tunsori de bărbați și femei, hairstyle.

Durată curs: 90 ore
Pret:
1990 lei
Preț nou:
1590 lei

Evaluator de competențe profesionale

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să devina evaluatori și să coordoneze întregul proces de evaluare. Pachetul de training pune accentul pe dezvoltarea capacităților și deprinderilor de evaluare și înregistrare a rezultatelor evaluării, astfel încât relația evaluator-candidat să devina una constructiva.

Durată evaluare: 180 ore

Preț: 1390 lei

Preț PROMO: 890 lei


Operator în domeniul proiectării asistate pe calculator

Proiectarea in spatiu este din ce in ce mai solicitata si folosita in diverse domenii de activitate, iar cei care cunosc acest program au sanse in plus la angajare atat in tara, cat si in strainatate. Cursul nostru este de initiere, iar cunostintele dobandite se pot utiliza pe scara larga in conceperea si proiectarea elementelor arhitecturale, piese si mobilier 3D, medicina,

Durată evaluare: 120 ore
Preț: 1390 LEI

Competente Digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere

Acum câteva câteva decenii utilizarea competentă a informaţiei însemna, în primul rând, a scrie şi a citi. În schimb, în zilele noastre, competențele digitale, acest nou tip de competenţă, implică atât abilitatea de a interacţiona, comunica şi a publica, dar şi de a accesa informaţia pe suport digital. Acest lucru înseamnă abilitatea de înţelege şi utiliza informaţia provenită dintr-o largă varietate de surse, în format multiplu, atunci când este prezentată prin intermediul calculatorului. 

Durată evaluare: 120 ore
Preț promo: 890 LEI