Cursuri de perfecționare

Arhivar

Meseria de arhivar este foarte variată, acest domeniu fiind unul important în structura unei organizații. Dacă ești dornic să te ocupi de buna organizare a actelor și documentelor, specializează-te!

Durată curs: 130 ore
Preț:
1390 lei

Competențe atreprenoriale

Succesul unui antreprenor depinde de capacitatea sa de a învăţa rapid, de a acumula noi cunoştinţe şi de a le pune în practică în activitatea sa de zi cu zi. Înscrie-te acum la cursul ONLINE de perfecționare a Competențelor Antreprenoriale oferit de Euro Jobs și dezvoltă acum abilitatea de a transforma ideile de afaceri în acţiuni concrete. 

Durată curs: 128 ore
Preț:
1390 lei

Formator – Specializare 

Îți dorești să începi o carieră în domeniul formării profesionale sau chiar a trainingurilor și workshopurilor de specialitate? Simți că ai multe cunoștințe de împărtășit, dar nu știi cum să ajungi de la pasiune la predat? În acest caz cursul de formator este pentru tine!

Durată curs: 180 ore
Preț: 1390 lei

Manager Resurse Umane – Specializare

Sectorul resurselor umane are un rol important în fiecare companie, deoarece se îngrijește de una dintre cele mai importante resurse ale fiecărei firme, angajații săi. Managerul de resurse umane este pionul principal în dezvoltarea echipei sale, formându-și o echipă bine pregătită poate atinge cele mai înalte scopuri corporative. Nu uita a fi expert în acest domeniu necesită efort, studiu, perfecționare.

Durată curs: 80 ore
Preț:
1390 lei

Comunicare în limba engleză

Limba engleză este cea mai răspândită limbă de comunicare internațională, este limba internetului, a relațiilor comerciale și este șansa ta să o cunoști mai bine în aceste momente.

Durată curs: 60 ore
Preț:
1390 lei

Cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI

În cazul în care dorești sa te specializezi în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor sau ești o persoană desemnată dintr-o instituție, care trebuie să organizeze și să conducă activitatea în domeniul apărării împotriva incendiilor, Cursul PSI este soluția ta.

Durată curs: 136 ore
Preț:
1390 lei

Machior – Specializare

Machiajul este o cale extraordinară de a scoate în evidență personalitatea, însă dincolo de artă este și o meserie care implică o pregătire solidă și perfecționare continuă.
Euro Jobs pune la dispoziția viitorilor make-up artiști cunoștințe teoretice și practice excelente, necesare în viitoarea lor carieră.

Durată curs: 90 ore
Preț:
1990 lei

Coafor – Specializare

Cursul de Coafor pregătește cea mai complexă meserie în zona modelării părului. Vom porni cu lucrurile elementare de studiu și vom finaliza cu proceduri complexe de salon și concurs. În funcție de nivelul informațional abordat, parcurgând rând pe rând cele 3 mari specializări, coafat-aranjat, tunsori de bărbați și femei, hairstyle.

Durată curs: 90 ore
Preț:
1990 lei