PAGINĂ TESTIMONIALE

„De aproximativ 10 ani lucrez în bucătărie, astfel am acumulat experiență în mai multe țări Europene. Doream să excelez în meserie, dar nu am reușit deoarece nu am avut o diplomă acreditată. Munca solicitantă din bucătărie m-a împiedicat să urmez un curs de specializare. Astfel am apelat la serviciile companiei Euro Jobs și într-un timp foarte scurt, în urma evaluărilor de competențe, am obținut o diplomă de bucătar acreditată atât în România cât și în țările Europene.”

Eduard, Arad, 28 ani

Participant la Evaluare de competențe, Euro Jobs

Parcurgerea cursului de Ospătar / Chelner mi-a oferit oportunitatea de a evolua în acest domeniu. Modul de desfăşurare a cursului mi-a depăşit total aşteptările, am avut acces şi la ore de practică, nu doar de teorie. Astfel, îmbinarea acestor metode de susţinere a cursului, m-au ajutat să înţeleg mult mai bine această meserie!

Lavinia

Participantă la Cursurile, Euro Jobs

„Am avut parte de o experiență minunată datorită echipei care a dat dovadă de multă implicare și sprijin. Totodată am avut ocazia de a cunoaște și relaționa cu oameni ce au aceleași interese ca și mine. Cursurile sunt foarte bine structurate și au o programă interactivă, recomand cu încredere colaborarea cu echipa Euro-Jobs.”

Maria, Petroșani, 37 de ani

Participantă la Cursurile de Calificare, Euro Jobs

“Căutam un loc unde să mă specializez ca și Brutar Patiser, astfel am dat peste Euro Jobs! Aici am cunoscut un grup de oameni minunati și Lectori de excepție! Recomand Euro Jobs oricui dorește să se formeze sau specializeze profesional!”

Marcel

Participant la Cursurile, Euro Jobs

PESTE 1000 CURSANȚI ÎN ANUL 2020

Cursanți în anul 2020

PESTE 500 PERSOANE AU FOST EVALUATE DE NOI ÎN ANUL 2020

Persoane Evaluate în 2020

TESTIMONIALE VIDEO

Specializează-te rapid și ușor la Euro Jobs!