DESPRE NOI – EURO JOBS

MISIUNE • VIZIUNE • VALORI

Indiferent dacă ai calificare sau nu, noi te calificăm!

Puteți alege să vă dezvoltați profesional alături de lectorii noștri iar la finalul cursului veți primi o diplomă acreditată de MMFPS și MECTS – recunoscută internațional în toate țările care fac parte din Uniunea Europeană

CURSURI DE CALIFICARE ȘI EVALUĂRI DE COMPETENȚE

Atunci când dorești să te angajezi undeva ești întrebat de calificările pe care le ai. În principiu toată lumea știe că pentru a dovedi că ai o anumită calificare trebuie să ai o diplomă care să ateste acest lucru, dar mult mai puțină lume știe exact care sunt condițiile legale pentru a obține o diplomă și ce trebuie să faci concret pentru a te califica într-o meserie.

Îți garantăm că o să dobândești cele mai bune cunoștințe și o DIPLOMă recunoscută în toată EUROPA!
FORMARE PROFESIONALĂ

Conceptul de calificare este strâns legat de cel de FORMARE PROFESIONALĂ. CALIFICAREA, respectiv recalificarea, reprezintă pregătirea și formarea profesională care conduce la dobândirea unui ansamblu de competențe profesionale care permit unei persoane să desfășoare activități specifice uneia sau mai multor ocupații.

Venim în întâmpinarea tuturor nevoilor tale profesionale fie că dorești să te califici într-un domeniu pe care deja îl cunoști sau dorești pur și simplu să dezvolți noi competențe profesionale.

PARTENERI