DESPRE NOI – EURO JOBS

MISIUNE • VIZIUNE • VALORI

Indiferent daca ai calificare sau nu, noi te calificam!

Puteți alege să vă dezvoltați profesional alături de lectorii noștri iar la finalul cursului veți primi o diplomă acreditată de MMFPS și MECTS – recunoscută internațional în toate țările care fac parte din Uniunea Europeană

CURSURI DE CALIFICARE SI EVALUARI DE COMPETENTE

Atunci cand doresti sa te angajezi undeva esti intrebat de calificarile pe care le ai. In principiu toata lumea stie ca pentru a dovedi ca ai o anumita calificare trebuie sa ai o diploma care sa ateste acest lucru, dar mult mai putina lume stie exact care sunt conditiile legale pentru a obtine o diploma si ce trebuie sa faci concret pentru a te califica intr-o meserie.

Va garantam ca o sa dobanditi cele mai bune cunostinte si o DIPLOMA recunoscuta in totata EUROPA!
FORMARE PROFESIONALA

Conceptul de calificare este strans legat de cel de FORMARE PROFESIONALA. CALIFICAREA, respectiv recalificarea, reprezinta pregatirea si formarea profesionala care conduce la dobandirea unui ansamblu de competente profesionale care permit unei persoane sa desfasoare activitati specifice uneia sau mai multor ocupatii.

Venim în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs. profesionale fie că doriți să vă acreditați într-un domeniu pe care deja îl cunoașteți sau doriți pur și simplu să vă dezvoltați noi competențe profesionale.

PARTENERI